lance-armstrong-verdens-dyreste-cykel

Verdens dyreste cykel koster over 2,7 millioner DKK!

Har du tit tænkt på hvordan verdens dyreste cykel ser ud, hvem der har kørt på den og hvad den koster. Det får du svare på i dette indlæg hvor vi også ser ind på verdens 3 dyreste cykler der til dags dato er solgt. Det indlæg er skrevet med konkrete oplysninger og inspiration fra velkendte theactivetimes.com.

Top 3 listen over verdens dyreste cykler

Det du vil se her på listen adskiller sig en smule fra de priser du typisk vil finde hos de danske cykelforretninger, men det er så også cykler der er helt i top klasse og ikke mindst kørt af verdens bedste cykelryttere.

At verdens dyreste cykel så koster mere end en spritny porsche er så en helt anden ting. Herunder info om verdens dyreste cykler og naturligvis verdens nr. fra selveste ​​Lance Armstrong.

# 1 Butterfly Trek Madone (Verdens dyreste)

Butterfly-Trek-Madone

Denne ​​Lance Armstrong cyklel er speciallavet og kaldes for Trek Madone og det er solgt for den sølle sum af godt 2,7 millioner danske kroner og i samme velgørenhedsauktion som Yoshimoto Speed ​​Concept. Armstrong faktisk kørte det i den afsluttende fase af Tour de France 2009, men designet af Damien Hirst sætter det også fra hinanden.

Hjul og stel er prydet med et ret indviklet mønster, der består af hundredvis af faktiske sommerfuglevinger, og resultatet er en uventet yndefuld og lokkende æstetisk. Det er så meget værd som nogle af verdens dyreste biler, og til en pris på over 2,7 mio. kr. fortjener den prestigefyldte cykel en titel som “Den dyreste Cykel i verden.”

Pris: ca. 2.700.000 DKK


 # 2 Trek Yoshitomo Nara Speed ​​Concept

cykel-2Denne Yoshitomo cykel blev også kørt at Lance Armstrong og blev solgt på Sotheby ved en velgørenhedsauktion. Mekanisk set er ikke den store forskel fra den typiske Speed ​​Concept serie.

Det der adskiller denne cykel er at den er malet af den meget berømte japanske kunstner Yoshimoto Nara. Prisen på over 1 million Danske kroner er da også værd at tage med og der er altså tale om en helt exceptionel cykel og endda til langt under 1/2 pris af hvad f.eks. verdens dyreste Butterfly Trek Madone er solgt for!

Pris: ca. 1.100.000 DKK


# 3 Aurumania Crystal Gul Edition

most-expensive-bike-in-the-world-Aurumanias-Gold-Bike-Crystal-editionDu kan ride det, men du måske ikke ønsker at-en ridse kan sætte dig tilbage et par års løn. Denne cykel af mærket Aurumania Crystal Guld er belagt næsten udelukkende med 24-karat guld og er indlejret med 600 Swarovski krystaller, for ikke at nævne Brooks brunt lædersadel og håndtag.

 

Naturligvis er det ikke en præstationsmaskine; det er tale om et rent kunstværk. Overdreven? Ja helt vildt. Upraktisk? Helt sikkert. Men der er så også kun 10 stk. i verden, så der er ingen tvivl om at den er noget helt særligt.

Pris: ca. 550.000 DKK

 

Denne artikel er baseret på fakta fra Active Times, der leverer inspirerende og oplysende indhold til det aktive og eventyrlystne liv.
Har du spørgsmål til artiklen kan du altid skrive til os.

 

 

Post navigation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *